Zöld Empire Kis Gyűrű

A ZEMA EMPIRE kollekció egy lenyűgöző és exkluzív ékszerkollekció, mely a luxus és az elegancia jegyeit hordozza magán. Az egyedi tervezésű ékszerek finoman kombinálják az időtlen stílus elemeit a modern dizájnnal, létrehozva ezzel egy lenyűgöző eleganciát. A kollekcióban szereplő darabok mindegyike kézzel készült, a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával, hogy maximális kifinomultságot és tartósságot biztosítson viselőjének. Az Empire stílus az 1800-as évek elején Franciaországban alakult ki, Napóleon császárságának idején, és az ő uralkodása alatt vált divatos és meghatározó iránnyá. Ez a stílus visszatekint a Római Birodalom és a görög klasszikus kultúra építészeti és művészeti elemire, miközben egyúttal modernizálja és átértelmezi azokat.

 


  Share

21 900 Ft

  Siessetek! Eladó vége:

Az ékszerekben gyakran megtalálhatóak az arany és ezüst finom részletei. Minden egyes darabja egyedi történetet mesél el, és az elegancia és stílus ikonikus megtestesítője.

A ZEMA EMPIRE kollekció ékszerei ideális választások azoknak, akik szeretnék kifejezni saját egyéniségüket és stílusukat, miközben kiemelik exkluzív és lenyűgöző megjelenésüket. Legyen szó egy esti eseményről vagy egy elegáns hétköznapi megjelenésről, ezek az ékszerek garantáltan felkelteni fogják az érdeklődést és elbűvölni azokat, akiknek szerencséjük van látni és viselni ezeket a páratlan szépségű alkotásokat.

Gyűrű Méret

, , ,

SKU: zold_empire_gyuru_kicsi Kategória: 
Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Kategóriák