Kedvezményezett neve:

                STYLIST-JEWELS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Projekt címe:

Technológiai fejlesztés a STYLIST-JEWELS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nél

 

Szerződött támogatás összege:       

22 176 798 Ft

 

Támogatás mértéke:

70,00 %

 

Projekt tartalma:

Családi vállalkozásunk ZEMA márkanév alatt 10 éve gyárt saját tervezésű, exkluzív porcelán ékszereket. Magyarországon ismert brand integrálja a porcelán innovatív felhasználását, a környezettudatos, alapanyag újrahasznosításon és megújuló energián alapuló gyártási technológiával.

Pályázatunk megvalósítása nagyban növeli a ZEMA márka termékeinek a versenyképességét. A gyártási kapacitás növeléséhez a pályázatban bemutatott eszközök vásárlásával minden rendelkezésre áll. Ehhez modern raktározási feltételek szükségesek, mint: rendszerezés, online kapcsolattartás a gyártó és értékesítő, valamint központi raktározási hely/web-áruház kiszolgáló között. Új rendszerünk a cég által bejegyzett telephelyen egy központi épületben áll össze, mely kiválóan alkalmas kül-és belföldi rendelések fogadásához, csomagolásához, küldéséhez. Az épület megfelelő nagyságú és infrastruktúrával rendelkezett, de külső szigetelést, nyílászáró cserét, hűtés-fűtés korszerűsítést igényelt, mely a projekt része volt.

A fejlesztésünk által a COVID19 (vagy hasonló) okozta válságból könnyebben kilábal a márka, hiszen ilyenkor az offline vásárlás helyett mindenki az online vásárlást részesíti előnyben. A legyártott ZEMA termékek, a folyamat, gyártási és raktározási modernizáció által eladásra tudnak kerülni külföldre és belföldre egyaránt, különösebb akadály – mint például a boltok zárva tartása – nélkül.

Projektünk egy magas szintű digitalizációs fejlődést hozott – szoftverekkel és hardverekkel, mellyel egy következő szintre léptünk. Korábban a prototípus gyártása nagyon sok idő, energia és pénz volt, ezt a tevékenységet szobrászművész végezte hónapokon keresztül, majd a körplasztika az után került a manufaktúrába, több munkafázisra ítélve. Ez az idő jelentősen lerövidült a 3D nyomtató és szoftver használatával, mely az új modellek mintatermékeit készíti el.

Fentiekkel a termelékenységet is növelni lehetett, hiszen nem kell hónapokat várni egy új modellre, hanem bármikor el lehet készíteni annak prototípusát, hogy a manufaktúrában tudjanak vele dolgozni, azaz negatív formát készítve, akár sorozatgyártáshoz is fel lehet használni.

Továbbá a fenti rendszerrel, a termékek ilyen szintű nyilvántartásával a gyártást is támogatni lehet, azaz nem készül olyan termék amire egyelőre nincs szükség, csak az kerül gyártásra, amely darabok a raktárkészletből hiányoznak. Hatékonyabb munkavégzés az eredmény.

Ezzel az online rendszerrel és az új, energiatakarékos, hatékony és automatizált technológiával egy fenntartható márkát alapoztunk meg, mely képes felvenni a versenyt más ismert márkákkal, újabbnál újabb design-okkal, oly módon, hogy azt a külföldi vagy belföldi megrendelője nagyon rövid időn belül a kezében foghatja.

 

Projekt befejezési dátuma:

2022.06.08.

 

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.14-20-2021-00133

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák