Miért válasszon ZEMA ékszert?

Érték

 

ZEMA ékszerek valódi értékek, melyek több hetes alkotói munka által születnek meg, válnak remekművé, így téve boldogabbá viselőjüket. 2021 nyarán a ZEMA ékszerek Kiemelkedő Nemzeti Értékké váltak!

 

Magyar Termék

 

A ZEMA ékszerek 100%-ban magyar gyártású ékszerek. A termékek megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű hazai terméket vásárol, hanem hozzájárul a márka fejlődéséhez, munkahelyteremtéséhez, végső soron pedig a hazai gazdaság élénkítéséhez! Tudta, hogy hazai termék vásárlásával csökkenti ökológiai lábnyomát, mert a hazai cégektől rövidebb úton és gyorsabban jut el az áru a fogyasztókhoz, ezáltal kisebb a szállításhoz kapcsolódó környezet­szennyezés.

 

Környezettudatos ékszer

 

A ZEMA ékszerek környezettudatos ékszerek. A természetben is megtalálható (földpát, kaolin) anyagok alkotják az ékszer alapját, a porcelánt, továbbá csak manufakturális gyártással készülnek a termékek, az egyetlen elektromos áramot használó eszköz a kemence, amelyet napelemmel működtet a vállalkozás.

A környezettudatos életmód a hosszú távú gondolkodásról szól, mellyel Ön gyermekei számára biztosíthatja a környezetünk fenntarthatóságát.

 

Mögöttes tartalom 

 

Minden egyes darabnak mögöttes tartalma van, melyből mindenki erőt meríthet melyet mindenki saját múltjára vezet vissza.

Close Kosaram
Close Kívánságlista
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák