Miért válasszon ZEMA ékszert?

Érték

 

ZEMA ékszerek valódi értékek, melyek több hetes alkotói munka által születnek meg, válnak remekművé, így téve boldogabbá viselőjüket. 2021 nyarán a ZEMA ékszerek Kiemelkedő Nemzeti Értékké váltak!

 

Magyar Termék

 

A ZEMA ékszerek 100%-ban magyar gyártású ékszerek. A termékek megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű hazai terméket vásárol, hanem hozzájárul a márka fejlődéséhez, munkahelyteremtéséhez, végső soron pedig a hazai gazdaság élénkítéséhez! Tudta, hogy hazai termék vásárlásával csökkenti ökológiai lábnyomát, mert a hazai cégektől rövidebb úton és gyorsabban jut el az áru a fogyasztókhoz, ezáltal kisebb a szállításhoz kapcsolódó környezet­szennyezés.

 

Környezettudatos ékszer

 

A ZEMA ékszerek környezettudatos ékszerek. A természetben is megtalálható (földpát, kaolin) anyagok alkotják az ékszer alapját, a porcelánt, továbbá csak manufakturális gyártással készülnek a termékek, az egyetlen elektromos áramot használó eszköz a kemence, amelyet napelemmel működtet a vállalkozás.

A környezettudatos életmód a hosszú távú gondolkodásról szól, mellyel Ön gyermekei számára biztosíthatja a környezetünk fenntarthatóságát.

 

Mögöttes tartalom 

 

Minden egyes darabnak mögöttes tartalma van, melyből mindenki erőt meríthet melyet mindenki saját múltjára vezet vissza.

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák