Céges ajándékok gyártása

Cégünk egyéb porcelán termékek gyártásával is foglalkozik, így céges ajándékokra vonatkozó megrendeléseket is felveszünk. Emblémázott, logózott reklámajándékok elkészítését is vállaljuk.
Termékeink már nagy sikert arattak számos rendezvényen, céges, welcome, és goodbye, forgalomösztönző ajándékként. Keressen minket, ha valami egyedit szeretne!
Kérjen, egyedi ajánlatot!

Esküvői dekorációs termékek

Szeretnéd valami igazán egyedivel meglepni a násznépedet? Rendelj porcelán szalvétagyűrűt a nagy napra! Egyedi nevekkel ellátott feliratozással is vállaljuk elkészítését, céges rendezvényekre, esküvőre névtábla helyett, vagy bármilyen családi rendezvényre! Egyedi menyasszonyi ékszerek készítésével is foglalkozunk édesvízi igazgyönggyel kombinálva.

Lakáskiegészítők

Lakáskiegészítők gyártásával is foglalkozunk, melyek 100%-ban kézzel készítettek, és 24 karátos arannyal, vagy 23 karátos platinával díszítettek. Trendi fiatalos formák és színek az Ön otthonába!

Egyéb porcelán termékek gyártása

Egyéb porcelán termékek gyártását is vállaljuk bérmunkában, melyeknek gyártása mennyiséghez kötött! Ha Ön szeretne valamilyen egyedi terméket porcelánból, ne habozzon keressen fel minket, mi megvalósítjuk elképzelését.
Kérjen, egyedi ajánlatot!

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák