Cégünkről

A ZEMA ékszerház termékeinek mindegyike saját tervezésű és kivitelezésű. A családi vállalkozás saját tulajdonú üzeme Pálháza városában működik.

Érdekes tudnivalók cégünkről: A manufakturális gyártás minden mozzanata a vállalkozáson belül történik, porcelán készítő szakemberek által. A kezdeti formákat szobrászművészek készítik a ZEMA tervei alapján. Az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelán festők végzik. A kézi megmunkálás értékén túl az ékszerek exkluzivitását tovább növeli a dekoráláskor használt 24 karátos arany és a 23 karátos platina.

A ZEMA magyar porcelán és ékszermárka egyik fő célja származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és tovább adása a jelenkor generációjának.  Az ékszerház koncepciója a tradíció iránti elkötelezettség mellett a művészetre és a kultúrára is kiterjed.
Minden egyes darabnak mögöttes tartalma van, melyből mindenki erőt meríthet, saját múltjára vezethet vissza.

A ZEMA környezettudatos márka, hiszen a természetben is megtalálható (földpát, kaolin) anyagok alkotják az ékszer alapját (a porcelánt), kizárólag manufakturális gyártással készülnek a termékek, az elektromos áramot napelem segítségével nyerjük, a termeléshez szükséges vizet a levegő páratartalmából nyerjük környezetkímélő eljárással, továbbá a ZEMA nem termel gyártási hulladékot, minden alapanyag újrahasznosításra kerül.

Most nem kell mást tennie, mint hátradőlni, és átélni ezt a csodát, a ZEMA Spiritet! Tekintse meg néhány percben HOGYAN IS KÉSZÜLNEK, ezek az értékes, egyedi, környezettudatos ékszerek. 

Érdekességek a ZEMA márkáról

Papp Erzsébet a márka kreatív igazgatója, a ZEMA ékszerek tervezője és megálmodója.  Fontos számára, hogy az ékszereknek mögöttes tartalma legyen.
“Mindegyik kollekciónak mögöttes tartalma van. Származásunk, múltunk értékeinek megőrzése, és tovább adása a mai kor emberének. “

Papp János a cég ügyvezetője és a gyártásért/technológiai megvalósításért felelős személy, aki a porcelánkészítő szakemberekkel együtt dolgozva kelti életre az egyes darabokat.

Tudtad, hogy a ZEMA egy mozaikszó? A tulajdonosok gyermekeinek kezdőbetűiből tevődik össze (Zsófi, Eszter, Máté, és Apa-Anya).

A márka a 2021-es évben Kiemelt Nemzeti Érték címet kapott!

A márka megjelent már a London Fashion Week-en, a New York Fashion Week-en, a Paris Fashion Week-en, a Bijorcha Paris kiállításon, a németországi Mineralentage-on, a milánói Artigiano in Fiera-n, továbbá önálló bemutató keretében Bécsben, Kuala Lumpurban és Azerbaijanban is. Éves szinten saját bemutatókat is szervez a Vajdahunyad várában, illetve székhelyén, Újfehértón.

A márka a legújabb darabjaival minden évben a tavasz beköszöntével rukkol elő. 2021-ben a Szépség Reneszánsza  bemutató alkalmával került rivaldafénybe a márka több egyedi, patináns darabja. 2020-ban a Riga Szecessziót a lett főváros és Budapest művészeti és építészeti kapcsolata ihlette, 2019-ben az Édenkert néven debütáló kollekció a Magyarországon honos vadvirágokat jeleníti meg az egyedi, kézzel készített porcelán ékszereken.
2018-ban az Identitás&Image bemutatón az ŐSERŐ kollekció mutatkozott be a nagyközönségnek.

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák