Borítókép
Borítókép

Porcelán ékszereink kategóriák szerint

Mentazöld Szecessziós Finomporcelán Medál (Nagy)

Medálok

Mentazöld Szecessziós Fülbevaló Kapcsos

Fülbevalók

Zöld Szecessziós Finomporcelán Gyűrű

Gyűrűk

Zöld Szecessziós Finomporcelán Karperec

Karkötők

Mandzsetták

Stílus – Egyediség – Finomság – Vadság – Harmónia.

Művészeti vezetőnk és csapata ékszereinket úgy tervezik, hogy azok mind egy estélyin, mind egy partyn, és akár a hétköznapokban is tökéletes kiegészítői ruházatodnak, kifejezése egyéniségednek.

Válogass a Kiemelt Nemzeti Értékű ZEMA porcelán ékszerek közül, és találd meg az egyéniségednek legmegfelelőbb kollekcióinkat!

LEGÚJABB ÉKSZEREINK

A ZEMA magyar porcelán és ékszermárka egyik fő célja származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és tovább adása a jelenkor generációjának.  Az ékszerház koncepciója a tradíció iránti elkötelezettség mellett a művészetre és a kultúrára is kiterjed.

A ZEMA porcelán ékszerek mindegyike egyedi tervezésű és kivitelezésű. A családi vállalkozás saját tulajdonú üzeme Pálházán működik. A manufaktúrában a gyártás minden mozzanata környezettudatosan történik, a nap energiáját, a levegő páratartalmát felhasználva készül minden ZEMA termék. Az alapformákat és motívumokat szobrászművészek készítik a ZEMA tervei alapján. Az ékszerek dekorálását porcelánfestők végzik. A kézi megmunkáláson túl az ékszerek egyediségét és exkluzivitását tovább növeli a dekoráláskor használt 24 karátos arany és a 23 karátos platina

Close Kosaram
Close Kívánságlista
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák