Sikeres Nők

Sikeres Nők magazin Top 50 Cikke

Papp Erzsébet művészeti vezetője és designere egy mai, hagyományaira, művészetére, flexibilitására és kifinomult stílusára büszke márkának.

 

A ZEMA-t férjével és családjával közösen hozták létre, vállvetve dolgoznak az újabbnál újabb sikerekért, együtt élik meg – személyes sorsként – a folyamatos kihívásokat.

A manufaktúrában a gyártás minden mozzanata környezettudatosan történik, a márka a legmesszebb menően támogatja termékei előállítása során az energia-csökkentett munkafolyamatokat, a nap energiáját, a levegő páratartalmát felhasználva készül minden egyes termékük. Termékpalettájukban a kézi munka értéke és tisztelete minden munkafázisban tetten érhető. A kézi megmunkáláson túl az ékszerek egyediségét és exkluzivitását tovább növeli a dekoráláskor használt 24 karátos arany és 23 karátos platina. A tradíciókat és a hagyományokat a mintakincsek újragondolásával, kortárs kontextusba helyezik, így a modern felhasználhatóság példája a ZEMA, de mint innovatív porcelánt is említhetjük, hiszen Papp Erzsébet a porcelán ékszerek kreátora, komoly mélységben és szinteken tervezi a márka egyes darabjait. A porcelán világában erre a korábbiakban még nem volt példa. Porcelán ékszereiket a világ számos táján abszolút újdonságként fogadják.

A designer terveit mindig több hónapos kutatómunka előzi meg, hiszen a modern vagy akár a klasszikus darabok mintázata és formája minden esetben mögöttes tartalmat hordoz.

 

A legújabb – 2022 év végi kollekció a „GÓTIKÁTÓL a JÖVŐ felé” a csodálatos gót stílusú ékszerek sorát vonultatja a fel exkluzív fekete-arany színben és a korra jellemző formákban. A pozitív jövő, annak békevágya a fiatalos ZEMA kollekciókon jól felfedezhető: a békegalamb kisplasztika arannyal medálként és kézzel festve dekorként látható az új darabokon.

A brand kreatív vezetője büszke a Kiemelkedő Nemzeti Érték címre, melyet a ZEMA 2021-ben ért el. Ez nagy elismerés éppúgy, mint a legnagyobb magyar sportolók díjainak készítése évről-évre, ami az Év Sportolója Trófea.

 

„Teher alatt nő a pálma”, azaz minden feladat egy szép munka lesz végül. – vallja, Erzsébet, ami hűen tükrözi az elért sikereiket. A ZEMA porcelánok sokfélesége, a folyamatos megújulás, a külföldi és hazai bemutatók és kiállítások sora, a művészeti vezetőt kellő munkával látják el, és nem csekély, folyamatos kihívások elé állítja. Alig várjuk a következő kollekciót!

Sikeres NŐK

Zárja be a
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák