Év Sportolója - Trófea

Év Sportolója – Trófea

Nagy megtiszteltetés, hogy már 6. alkalommal a ZEMA magyar porcelán és ékszermárka  készíti – saját tervei alapján – az M4- Év Sportolója Gála díjait.
A két fő egységből és a három lépcsőszerű részből álló díj a kategóriánkénti 3 döntős kimagasló munkáját jelképezi.
A trófea sport piktogramokkal díszített küllemében, a 3 oldalon megjelenő sportági jelképek között feltűnnek a parasportokat jelölő piktogramok is, tovább tisztelegve az egyetemes emberi sportteljesítmény minden formája előtt.
A Gála mindig színvonalas, színes és látványos. Ahogyan idén is . Sőt, mivel először adott otthont a díjátadónak az Operaház, így még patinásabb és exkluzívabb volt az esemény.
Olyan díjátadó személyiségek voltak, mint pl Fabio Capello, a futballtörténelem legnagyobb edzőinek egyike, Gyulai Zsolt a MOB elnöke, nem utolsó sorban Köztársasági elnök asszonyunk, Novák Katalin.
A díjakat a sportújságírók szavazatai alapján vehették át az élsportolók, csak néhányukat említve : Milák Kristóf úszó vagy Marco Rossi szövetségi kapitány.
Felemelő élmény volt mindennek részese lenni, nem beszélve a trófeáról, mely a ZEMA manufaktúrájában látta meg a napvilágot és kiemelkedő személyiségű emberekhez jutott el, az ő vitrinjeiket díszíti ezután…
Gratulálunk minden győztesnek, aki hazavihette ezt a fiatalos és lendületes formavilágú sport díjat !
Hajrá Magyarok !
Hajrá ZEMA !
Papp Erzsébet
művészeti vezető

Puskás Mandzsetta

Puskás Mandzsetta
Close Kosaram
Close Kívánságlista
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák