Új Év-Új Lehetőségek

Új Év-Új Lehetőségek

Itt vagyunk 2023-ban.
Bár a körülmények nem mondhatók egyszerűnek és optimálisnak, mégis bizakodóak vagyunk ! Engedtessék meg, hogy azok legyünk !
Sok szempontból nehéz évet hagytunk magunk mögött, de lassan már hozzászokunk az évről évre ránk nehezedő helyzetekhez. Teher alatt nő a pálma ! És nő :). Bár lassan, óvatosan, de nő. Step by step.  –  Azért kibírnánk egy igazán boldog és szeretetteljes világot !
Kicsit olyanok vagyunk manapság, mint a kaméleon. Tudunk alkalmazkodni – mégha nem is örömmel és dalolva – a létrejött szituációkhoz, nem várt történésekhez.
Van akinek könnyű, másnak nagyon is nehéz. De segítünk magunkon és egymáson ahol tudunk : családban, munkahelyen.
Vannak terveink, nem is kicsik, céljaink igen nagyok, tenni akarásunk főleg…
A márka már most új kollekciókat tervez, amint kipihenték a kollégák a 2022 fáradalmait, azonnal hozzá fogunk. Színes, művészi, minimal, fiatalos: Ez mind jellemzője lesz a ZEMA 2023-as kollekciójának. Nagyon várjuk már a munkát, igazából némelyikünknek már egyenesen hiányzik ( vajon kinek ?:).
Reméljük mindenkinek vannak tervei ez évre és azt is, hogy véghez tudja vinni azokat!
Egyszer azt mondta valaki :
Ha elhiszed, hogy meg tudod csinálni vagy ha azt, hogy nem, mindkét esetben igazad van !
 Mindig van választási lehetőségünk. Válasszuk a szerelmet, a boldogságot, a tanulást, szeretetet, válasszuk azt, hogy az idén véghez visszük a terveinket, odatesszük magunkat, mindegy milyenek a körülmények – vagy pontosítva : annak függvényében.
Mindannyiunknak kívánok ehhez erőt, kitartást, buzgalmat és a legfontosabbat : jó egészséget !
HAJRÁ 2023 !
Papp Erzsébet
művészeti vezető
Close Kosaram
Close Kívánságlista
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák