2022 Őszi Trendek

Talán mondhatjuk, hogy idén ősszel – a divat terén – szerencsés helyzetben leszünk, hiszen annyi különleges szín, modell forma és stílus között válogathatunk, mint talán még soha.

Természetesen most sem marad el a mindig aktuális Minimal, mely oversize méretben a legtrendibb.
Farmer minden mennyiségben ( soha nem ununk rá), bőr pirosban, barnában és persze feketében. Kötényruhában, szoknyában, és vagány ruhákban is!
Egy újdonság, ha már a bőrről beszélünk : pilóta kabátok és maga a pilóta stílus felkapott lesz  más ruhadaraboknál is, mint sálak vagy szövet kiskabátok fazonjai.
A szoknyák, ruhák hossza bármilyen lehet, de  trendik akkor  vagyunk, ha minit hordunk. Vagy legalábbis középhosszú, amolyan térdig érőt. A módi : csak szűkben :)
A nadrág is lehet rövid ( vigyázzunk, csak ízlésesen), akár kötött harisnyával, zakóval jól kombinálható.
A kötött amúgy is népszerű az idén, de csak elegánsan, semmi pulóver !
Aki szeret jól öltözött lenni, annak jó hírem van, most az is divat (végre?). A fűzők vagy fűző fazonú felsőrészek, zakók, kimondottan javasolt darabok, mint ahogyan a csipke, selyem, tüll, bársony…
A leopárd minta több éve hódít, az idei outfit részeként feketében és barnában javallott.
És a színek amelyektől vonzóak leszünk a szezonban : a zöld több árnyalata ( méregzöld, khaki), a szép kékek (lilás-kék, indigó kék), a sárga, a fáradt rózsaszín és a pink. Utóbbi nagyon erőteljes designnal, az un. Barbicore-al, mely a rózsaszínnek igen élénk árnyalatait használja, valamint a hangsúlyos darabokon is jelen van, nem csak divat kiegészítőkön.
Summázva tehát : ha az őszi szezonban jól öltözöttek akarunk lenni, van miből válogatnunk,  színben és fazonban egyaránt, melyekhez mindenkor ajánljuk a ZEMA elegáns és ízléses divat kiegészítőit, szeretettel :)”
Close Kosaram
Close Kívánságlista
Recently Viewed Close
Close

Close
Menü
Kategóriák