Nekem a NYÁR…

Nekem a NYÁR…

Már kislányként is imádtam a nyarat: a friss gyümölcsök illatát, a nagy családi nyaralásokat, a gyönyörűen virágzó növényeket, a szünidő nyújtotta szabadságot. Nyáron valahogy mindig repültek a hetek.

Teltek múltak az évek, a nyári szünidőt pedig szépen lassan felváltották a munkával töltött hetek-hónapok: a művészetközvetítő szektorban dolgozva az ember hamar megtanulja, hogy más szemmel nézzel a nyárra. A nyár a vakáció mellett a koncertek, kiállítások és szinte minden szabadtéri rendezvény ideje: ne feledkezzünk el a csodás hangulatú kerti partikról, fogadásokról, nyílt napokról sem.

Az idei nyár küszöbén állva végiggondoltam a tavalyi nyár legszebb pillanatait: a ZEMA Nyílt Nap mindenképpen közéjük tartozik.

Fantasztikus volt megismerni a műhely kulisszatitkait, megismerni az alkotókat, a porcelánkészítés munkafolyamatait. A porcelángyártásban használt környezetbarát technológiák működését megismerni lenyűgöző élmény volt- napjainkban ez a terület kiemelkedő fontosságú.

nyílt nap

Pálháza és a teljes ZEMA csapat vendégszeretete nagy hatással volt rám- egészen más érzéssel viselem azokat a ZEMA darabokat, amelyeknek az elkészülését élőben láttam.

 

A nyári ruhákhoz minden ZEMA ékszer tökéletes, nekem erre az időszakra a kedvenceim a virágos UNIQUE darabok, amik feldobják a legegyszerűbb outfitet is.

 

Kriston Lili

Zárja be a
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák