Giro apropóján: ZEMA és a sport

Május 6-a A Magyar Sport Napja. Nekünk, a ZEMA csapatának azonban sokkal többet jelent a sport mint gondolnátok, idén összefoglaltuk a legfontosabb kapcsolódásainkat és a rajongásunk miértjét!
Először is minden sportolót csodálunk, azért, mert minden nap a fizikai és mentális határaikat feszegetik, példát mutatnak a küzdésből, az újrakezdésből, a kitartásból és a kemény munkából!
Csodáljuk a sportszakembereket is, hiszen jól tudjuk, csapatmunka nélkül nincsen siker, többre visszük együtt, és a háttérben dolgozó emberek munkája ugyanolyan tiszteletreméltó!

Ötödik éve díszíti a legjobb magyar sportolók polcait a ZEMA manufaktúrában készült díj, amit Az Év Sportolója Gálán adnak át az Év sportolóinak, sportszakembereinek! A ZEMA díj készítésekor benne van minden tiszteletünk feléjük, a dizájnban az egyszerű, de a legmagasabb nívó elvét követjük, hiszen akik kapják, azokról is ezt látjuk, semmi sallang, csak a legmagasabbra, legjobbra törekvés!

A kollekcióink mandzsetta gombjaival a sportdiplomácia úriembereire is gondolunk, például a Puskás mandzsetta gombbal a legendás magyar futballista emléke előtt is tisztelgünk!
A magyar rendezésű nemzetközi versenyekre egyre többször választják a ZEMA ékszereket, például a Giro D’ Italia saját ZEMA kollekciót kapott.
A Magyar Sportújságíró Szövetség partnereként a Nemzetközi Sportújságíró Kongresszus vendégei is ZEMA ékszerekkel vihették hírünket a nemzetközi sportéletben!
A Rally Európa-bajnokság minden kategóriájának első három helyezettje harmadik éve ZEMA díjat kap.
ZEMA PUSKÁS Finomporcelán mandzsetta
2018-ban, a Katonai Ejtőernyős Világbajnokság díjait is mi készítettük, mint ahogy a Nemzeti Vágta egyik különdíját is.
Kollekcióinkban a dinamika, a letisztultság keveredik a kreativitással, a magyar porcelán pedig éppen olyan világhíres, mint a világsztár sportolók. Ünnepeljük ma együtt az értéket, az élet szépségét, amit a teljesítménybe vagy egy szép ékszerbe öntve őrzünk meg az örökkévalóságnak! Hajrá magyar sportolók, hajrá magyar sportélet!
Papp János
ZEMA ügyvezető igazgatója

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák