slider

Anyák Napja

Mert Anyának lenni jó :)

Anyának lenni a világ legcsodálatosabb, ugyanakkor legnehezebb dolga. Az anyaság egyet jelent a mérhetetlen, feltétel nélküli szeretettel, olyan szeretettel/szerelemmel melyet eddig még soha nem éreztünk, és nem tapasztaltunk meg, csak akkor, amikor megpillantjuk testközelből a várva várt csodát.
2019. június 5-e, ez a dátum gyökeresen megváltoztatta az Én életemet. Ettől a naptól kezdve Anyává váltam. Egy pici élet, egy pici lélek, engem választott Édesanyjának. A legnagyobb ajándék, melyet e világ adhat.

Az anyaságot nem lehet tanulni, ugyanakkor saját Édesanyáink példák lehetnek számunkra. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem ilyen Édesanyám lehet, Ő etalonként szolgál számomra, Tőle nagyon sokat tanultam és tanulok a mai napig. Gyermekként sokszor nem érthetjük, hogy egy anya mit, miért tesz, de Anyaként már minden érthetővé válik. Anyatigrisként egyengetjük a gyermekeink útját, ugyanakkor meghagyva nekik az önállóságot, és az arra való törekvést. Gyermekként nem láthattuk, nem gondoltuk, hogy az anyaság ennyire nehéz. Édesanyám három gyermeknek egyengette útját, -őszintén a szememben Ő egy SzuperHero- felnézek rá, és hálás vagyok neki, hogy felnevelt, és ilyen anyává válhattam ő általa. Köszönöm Neked Anya!

Anyaként megéljük a szavakba nem önthető boldogságot, hiszen annyi szeretetet kapunk gyermekeinktől. És igen nagyon nem egyszerű, vannak nehéz napok, kimerítő éjszakák, hisztis pillanatok, de amikor belenézel gyermeked tiszta tekintetétbe, ő pedig annyit, mond hogy- „ Anya, Szeretlek!”- minden nehéz, és kibírhatatlannak tűnő pillanat szertefoszlik.

Május első vasárnapján az Édesanyákat köszöntjük, hálát adunk feltétel nélküli szeretetükért, önzetlen lemondásaikért, és azért, hogy az év minden napján erejük felett gondoskodnak gyermekükről.

KÖSZÖNET, minden Édesanyának, Nagymamának!
KÖSZÖNÖK Neked mindent Édesanyám!

Hamarosan két gyermekes anyuka leszek, mely még nagyobb kihívás elé állít majd, de állok elébe minden anyai megmérettetésnek, mert Anyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon!

Papp Zsófia
Hamarosan két gyermekes anyuka

Barokk Szív Kollekció

 • Aranyozott Finomporcelán Barokk Szív medál 24 490 Ft

  Barokk stílust idéző ZEMA Aranyozott Szív medál, mely varázslatossá teszi megjelenésünket. A medál 100 %-ban kézzel készített, finom porcelánból készült, és festőművészek által kézzel festett, mely 24 karátos arannyal díszített.

 • Áttört Arany Finomporcelán Barokk Szív medál 24 490 Ft26 990 Ft

  Barokk stílust idéző ZEMA Aranyozott Szív medál, mely varázslatossá teszi megjelenésünket. A medál 100 %-ban kézzel készített, finom porcelánból készült, és festőművészek által kézzel festett, mely 24 karátos arannyal díszített.

 • Áttört Platina Finomporcelán Barokk Szív medál 24 490 Ft

  Barokk stílust idéző Áttört Platina Finomporcelán Barokk Szív medál, mely varázslatossá teszi megjelenésünket. A medál 100 %-ban kézzel készített, finom porcelánból készült, és festőművészek által kézzel festett, mely 23 karátos platinával díszített.

 • Barokk Szív Finomporcelán medál 24 490 Ft

  Barokk stílust idéző ZEMA Aranyozott Szív medál, mely varázslatossá teszi megjelenésünket. A medál 100 %-ban kézzel készített, finom porcelánból készült, és festőművészek által kézzel festett, mely 24 karátos arannyal díszített.

 • Platinázott Finomporcelán Barokk Szív medál 24 490 Ft

  Barokk stílust idéző ZEMA Aranyozott Szív medál, mely varázslatossá teszi megjelenésünket. A medál 100 %-ban kézzel készített, finom porcelánból készült, és festőművészek által kézzel festett, mely 23 karátos platinával díszített.

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák