A ZEMA TRÓFEA

A NEMZETKÖZI HÍRŰ ÉS SZÁZ SZÁZALÉKBAN MAGYAR TULAJDONÚ ZEMA ÉKSZERHÁZ BÜSZKE ARRA, HOGY IMMÁR ÖTÖDIK ALKALOMMAL, AZ M4 SPORT – AZ ÉV SPORTOLÓJA GÁLÁRA EGYEDILEG TERVEZETT ÉS KÉZZEL KÉSZÍTETT, 21 KARÁTOS ARANNYAL BEVONT DÍJAIVAL ÜNNEPELHETI A MAGYAR SPORTVILÁG KIVÁLÓSÁGAIT.

Az ország sportújságírói minden évben szavazással döntik el, hogy a mögöttünk álló egy évnek kik lesznek a díjazottja az egyes sport-kategóriáknak. A bajnok a bajnokok között.
Nagyszabású gála keretében korábbi sport kiválóságok és sztárvendégek adják át a ZEMA által készített díjakat a díjazottaknak.
A ZEMA a sport tradícionális értékeit, mindenki számára érthető közös nyelvét egy fiatalos és lendületes formavilágú trófea megalkotásában fogalmazhatta meg, a maga egyedi módján.
A sportolók körében nagy népszerűségnek örvendő trófea három hangsúlyos részegysége a kategóriánkénti három döntős kimagasló munkája előtt óhajt tisztelegni.

A trófea sportpiktogarommokkal díszített küllemében, a három oldalon megjelenő sportági jelképek között feltűnnek a parasportokat jelölő piktogrammok is, tovább tisztelegve a kiemelkedő és egyetemes emberi sportteljesítmény minden formája előtt.
Továbbá a ZEMA egyedi, névre szóló sporttrófeáival immáron évről-évre díjazzák az AIPS, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség legjobb nemzetközi sajtóközpontját is.
Fotó: MSÚSZ/Szilágyi Anna

 

Perényi Réka-projektmenedzser
Az Év Sportolója Gála
Fotó: MSÚSZ/Szilágyi Anna

 

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák