Karácsonyra készülve- avagy az ajándékozás művészete

Nagyobb boldogság adni, mint kapni- szól a közmondás, és talán az ünnepek közeledtével még nagyobb jelentőséggel bírhat eme üzenet. Advent idején az ember egyre gyakrabban gondolkozik rajta, mivel tudná meglepni szeretteit, munkatársait, üzleti partnereit. Az elmúlt időszak megpróbáltatásai után testünk és lelkünk egyaránt szomjazza az ünnepet, a szépet, a szeretteinkkel töltött időt.

Ajándékozni, pontosabban jól ajándékozni nem mindig könnyű feladat: figyelembe kell vennünk a megajándékozni kívánt hölgy vagy úr életkorát, érdeklődési köreit, szakmai pozícióját és végül, de nem utolsó sorban az illető stílusát is. Természetesen teljesen más helyzet közeli családtagunknak vagy egy külföldi üzlettársunknak vásárolni, egy azonban bizonyos: egy jól kiválasztott, szívhez szóló ajándékkal nagy örömet szerzünk majd.

Mindemellett napjaink egyik meghatározó jelensége lett a környezettudatosság: talán soha nem volt ilyen jelentősége annak, mennyire tudatosan választjuk ki azt, amit megvásárolunk.

A ZEMA kézzel festett porcelán ékszerekkel biztosra mehetünk, akár hölgynek, akár úrnak keresünk kiváló minőségű, egyedi és természetesen környezettudatos ajándékot: minden termék Magyarországon, környezetbarát gyártástechnikákkal készül, kézzel festett mintákkal, igazi családi vállalkozáshoz méltón a legnagyobb gondossággal. Legyen szó akár egy szép ékszerről, akár egy elegáns mandzsettáról, a ZEMA porcelán termékeket még évtizedek múlva is biztosan örömmel viselik majd! A Matyó kollekció üzleti partner hölgyek számára tökéletes választás lehet, férfi kollégáinknak pedig garantált siker egy arany mandzsetta-szett (családunk férfi tagjainak is remek választás).

A ZEMA kollekcióiban mindenki számára találhatunk tökéletes ajándékot! Keressen minket bizalommal, segítünk ?

Ajándékozzunk művészetet karácsonyra! Ajándékozzunk ZEMA ékszert!

Kriston Lili
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák