A ZEMA fűzérradványi kalandja

Október 5-én nyitotta kapuit az újjáépített, funkciójában teljesen átalakult fűzérradványi Károlyi Kastély.
(…. a grófi család Ybl Miklós tervei alapján építette át romantikus-eklektikus stílusban, melyben az itáliai reneszánsz is komoly szerepet kapott.)
A mostani felújítás utáni patináns építmény több éves, remek szakemberek által végzett munka eredménye, lenyűgöző, már-már lélegzetelállító a kastélyépület, bútoraival, dekorjaival. A megőrzött és felkutatott darabok remek kiindulópontjai voltak a felújításnak, ahogyan az épület tereinek többsége archív fotók alapján, de modern interaktív eszközökkel is kiegészítve kiállítótérként újult meg.
A látogatót magával ragadja a miliő a kastély falai közt járva. Az elegancia, az attrakciók, maga a kiállítás tematikája vissza tudja adni az egykori életérzést, – ez volt maga a cél – amit a kastély falai között sokan átéltek annak idején.
Az Őspark csodálatos növényzetének kertépítési rendezése szintén gyönyörűre sikeredett. Ez olyan attrakció a szemnek, amely még exkluzívabbá teszi a látványt és értéket egyaránt.
Ebben a csodálatos környezetben a ZEMA Ékszerek is helyet kaptak, így, ha valaki ellátogat ebbe a százhektáros paradicsomba, találkozhat a ZEMA életérzéssel is.
ZEMA Királyliliom Fehér&Arany Finomporcelán Széles Karperec
With Love
Papp Erzsébet
ZEMA designer
 
Zárja be a
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák