TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek 15. rész

Szuper nőkkel vagyok körülvéve. De azt hiszem, ha a tökéletest kéne megmondanom, azt
mindannyiunkból gyúrnám össze, aztán lenne belőle a végén valami elkettyintett ufó, vagy robot.
Ma úton-útfélen ezt hallom, olvasom: úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Mekkora hülyeség ez, nem? Nem vagyunk tökéletesek, ha lenne ilyen nő, azonnal megölné őt a többi nőnemű. És én törekedni sem akarok rá, abból lesz aztán a legnagyobb para, és sok alkalmas bérlet a lélekgyógyítókhoz.
Viszont valamiben nagyon szeretnék nagyon nagyon jó lenni, és arra törekszem is. A tökéletes az nekem egyáltalán nem pozitív jelző, sokkal inkább valami ijesztő dolog, ami kiveszi az “emberit”mindenből.
Azt remélem, hogy tudok lenni valaki számára csodálatos (semmiképp sem tökéletes!!) :
– anyuka (huuu ez a legnehezebb meló, ehhez nem tudom hány élet kell még��), talán pillanatokra sikerül;
– énekesnő (amikor a koncertek után odajöttök hozzám és elmondjátok, milyen jó élmény volt egy-egy dal, refrén, dalrészlet, dalszöveg, klip, koncert, mit adott nektek…, akkor helyemen vagyok
– barát: talán ez megy elég jól, mert akinek ilyen barátai vannak, mint nekem, az csak jó arc lehet
– nő (erről nem nyilatkozom, mert tuti valami elmeháborodott bulvárcikk lesz belőle…);
– gyerek: na ez itt egy szabály alóli kivétel!!!!!!! Mert a gyerekünk az tényleg tud tökéletes lenni. És ahogy a szüleimnek én az összes baromságommal együtt szuperwoman gyerekük vagyok szerintük, úgy ha van szupergirl, akkor az a két lányom. Jó, most kamaszok, úgyhogy időnként inkább az Alien szörnyei, de ez ebben a korban oké. De ők, a gyerekek még valóban tökéletesek. Hol és mikor romlunk el?
 
Senki nem tökéletes, tele vagyunk hibákkal, zavarokkal, rossz tulajdonsággal, rosszalkodással. Dehát ez így igazán izgalmas. Szerintem rengeteg marhaságot tartalmaznak a közmondások, mondogatjuk őket, de nem gondolunk bele. Például, hogy szeresd a másik hibáit. ??? Ööö mondjuk egy rendmániás nő biztos buddhai mosollyal, bájosan dúdolgatva képes szeretni a párját, miközben a szanaszét hagyott zoknit szedegeti össze. Ja, nem. Inkább szereti ezer másik dolgát a férfinak, és ezért nem vet sokat a latba a hiba.
Szeretni egymást így tudjuk igazán, hogy a másik is tökéletlen. Mennyivel jobb érzete van ennek a szónak, mint annak, hogy tökéletes, nem?
Puszi nektek:
Egy anyuka/énekesnő/barát/gyerek/pár
Aki kicsit önző, legtöbbször totál szétszórt, türelmetlen, kicsit nagy az orra, és ropi. Meg még nagyon sokáig tudnám sorolni a tökéletlenségeit :)
Wolf Kati
Előadóművész, énekesnő 
 
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák