ZEMA Street Show

Múzeumok éjszakája – június 22.
A Magyar Egészségügy Napja – július 1.
ZEMA Street Show – június 26.

 

Furcsán hangozhat ez a három esemény egy témában. Mégis : A ZEMA mindkét alkalomhoz kapcsolódva vonultatta fel legújabb nyári darabjait.
Hogyan?: a Múzeumok Éjszakája rendezvényei keretében, a Kállay Ház programjaiban, a gyönyörűen felújított „Szinbád” szabadtéri színpadán. A modelleket most az egészségügyben dolgozó doktornők, aszisztensek,  szülésznők voltak. Természetesen szépek és csinosak!
A fekete- színes öves – ruhák erre az alkalomra készültek számukra, melyeken a porcelán ékszerek elegáns fehérsége és csillogó aranya remekül látszott!
Az új ZEMA kollekciók nagyon látványosak és modernek. Mivel a 2021-es év koncepciója a Szépség Reneszánsza, így – természetesen- reneszánsz ihlette darabokat is láthattak az érdeklődők, a magyar és  az európai reneszánszra tett utalások szintén felfedezhetők voltak az arra nyitott lelkületűeknek ?
A látványos, kellemes kora esti  program színesebbé tette a szombat estét , az éjszakai múzeumozáshoz vagy a szabadtéri színház előadásához kitűnő ráhangolódás volt és nem utolsó sorban a szépség híveinek egy kis feltöltődés,  „szippantás a jóból”.
   …With Love
Papp Erzsébet
ZEMA Designer
Zárja be a
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák