Nyílt Nap a ZEMA Manufaktúrában

A ZEMA Porcelán és Ékszermárka Nyílt Napra invitálta a brand-et ismerő és megismerni vágyó vendégeit.
A nem titkolt cél az volt, hogy a meghívottaknak bemutassuk, milyen hozzáadott értékkel születnek meg az egyes darabok.
Az köztudott, hogy a ZEMA ékszereknek mögöttes tartalmuk van, melyek pozitív üzeneteket, identitásunkat hivatottak közvetíteni.
Most lehetőség nyílt arra, hogy a ’tartalomhoz a forma alapján’ bemutassuk, hogyan lesz – saját receptura alapján – a porcelán masszából csillogó, szemet gyönyörködtető darab. A saját tervezésű és speciális szakemberek által készített művészi megmunkálású porcelánokat kézzel, gondos, finom mozdulatokkal festik meg a porcelánfestők, művészek.
A gyártás környezettudatossága több fázisban is tetten érhető mint pl:   A porcelán ékszerek kemencékben történő, többszöri égetéséhez, napelemet használunk. Minden – a gyártás során keletkező – melléktermék visszadolgozásra kerül, nincs gyártási hulladék..
A fent említett, nagy érdeklődésre számot tartó eseményen minden gyártási fázist igyekeztünk bemutatni az érdeklődőknek. A  ’tárlat vezetés’ végén, a bemutató térben, a kész termékeket és az újdonságokat láthatták és próbálhatták az érdeklődők.
Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek az eseményen. Reméljük, hogy egy tartalmas, kellemes nap néhány óráját töltöttük el együtt.
   …With Love
Papp Erzsébet
ZEMA Designer
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák