Divat és stílus-avagy a lila nyakkendő esete 2. rész

Szépség Reneszánsza a ZEMA-val
A reneszánsz szó itt és most különös értelmet nyer. Az egész lényünk az ujjá születésre vágyik, amit manapság igen sokféleképpen élhetünk meg.  Az idei nyár – bár nehézkesen és igen hűvösen indul – mégis színekben és hangulatokban gazdag, nyitott időszak lesz… Valljuk be, nagyon megérettünk már erre az ultramodern kori változásra.
Most, amikor az ikonikus szépség nem élvez prioritást – hiszen nem divat szép ruhákba járni, elég ha  ’csak’ vagány vagy. Itt az idő a szépséget, mint állandóan felkínálkozó eszközt használni végre önmagunk és mások örömére. Mert higgyük el, hogy szabad és kell szépnek lenni ( vagy, akár szép ékszert hordani ?), ha attól boldogok leszünk. Higgyük el, azok leszünk ! A sok színt, a művészetet, a tradíciókat vagy akár a természet megjelenítését olyan nemes anyagon látni, mint a porcelán , ami ékszerben ölt testet, nem kihívás befogadnia mai szürkén-fáradt világunkban.
A lelkünknek tetsző darabok láttán, kétség sem fér hozzá, hogy ez a szépség reneszánsza, a színek, a jó ízlés és a boldogság reneszánsza.
Néhányan megpróbálkoznak, főleg munkájuk kapcsán vagy egy-egy alkalom által kényszerülve az  ”elegáns” kategóriával megbirkózni, de a hétköznapokon -sajnos- ez sem jellemző.
Nézzük meg a példa kedvéért a modelleket: nem gond, sőt egyenesen nem elvárás a szépség. Legyen különleges vagy inkább különc külsőségeiben.
Sorolhatnám az érveket, bizonyítva felvetésemet, de ha nyitott szemmel járunk, ez az elmélet azonnal megmutatkozik. A pandémia erre a tényre erősen rásegített azzal a veszéllyel, hogy belekényelmesedünk a kényszeredett, könnyen megszokható, lezser állapotba.
Így mielőtt nagyon megszoknánk ezt a nem túl biztató helyzetet ideje visszatérnünk. Hogy hová ? A szépséghez !
Csak idézzük fel az érzést, amiben szépnek éreztük magunkat és azokká válunk.
Legyen ez az érzés a Mi, a Te szépséged reneszánsza. Ebben állandó társ a ZEMA, színes, elegáns, vidám, SZÉP darabjaival!
With Love
Papp Erzsébet
ZEMA designere

A ZEMA  a nyári szezonra egy különleges ékszerkollekció sorozatot kínál, egyrészről a reneszánsz jegyeit magán viselő darabokat, melyek egész 2021-ben jellemzőek lesznek, másrészről egy csodálatos színkavalkádot “A hónap kollekciója-Spirit of the Month” palettájában, mely  látványos modern megújuló tartalommal, szívmelengető hatást gyakorol rád…….

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák