TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek-KÖSZÖNET

Köszönet
Miután kedves barátnőim „bevezették”- napi sűrűségű blogjaikkal – a ZEMA Cafe-t, rá kell máris jöjjünk, néhány nagyon fontos következtetésre:
Mindenkinek az írása tükröt tart saját személyisége elé, melyben visszatükröződik lelki és szellemi mivoltunk, annak gazdagsága és rendkívüli színessége.
A sok finom és kedves gondolattól joggal érezheti az olvasó, hogy minden nő egy csoda, egy külön világ, más-más egyéni viszonyulás a környezethez. Különleges kapcsolat, ami csak részben mutatkozhat meg. Nem láttatunk meg mindent magunkból, hiszen ettől leszünk egyszerre megközelíthetetlenül közvetlenek és közvetlenül megközelíthetőek.
Mindenkinek más a fontos, eltérő a prioritás. De hogyan is lehetne ugyan az ?
Így leszünk egy szivárványszínű, izgalmas egyveleg, ebben a rendhagyó világban, ami -valljuk be – még több feladatot ró ránk, mint általában a szokványos élethelyzetek.
De nem adjuk fel ! Így is szépek leszünk és boldogok – örömmel tesszük a körülöttünk élőket is azzá?, ezen a nem mindennapi helyen, ebben a kivételes időben.
Köszönöm az eddigi  blog-íróknak, hogy megosztották velünk gondolataikat, mely ékes bizonyíték arra, hogy a téma izgalmas és kimeríthetetlen.
Más : Az új blogokkal minden csütörtökön jelentkezünk majd a ZEMA oldalain. Párhuzamosan a „ Minek nevezzelek”  és/vagy az éppen aktuális témában, vendégírók által papírra vetett gondolatokkal. Persze egy picit azért mindig megemlítjük a ZEMA -t is  az írások között?
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák