TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek – 10.rész

Mi a nő, miért jó nőnek lenni?
Számomra a nőiesség nagyon sokrétű, szerintem az élet minden területén megnyilvánulhat, legyen szó a különböző szerepekről, a belső megélésekről, ösztönökről, vagy ha az önmagunkhoz és külsőnkhöz való hozzáállásról van szó. Ez kívülről nézve akkor látszik leginkább egy nőn, amikor az öltözködését és a külseje részleteit látjuk, illetve a viselkedését. De ez csak akkor látszik bárkinek, azt gondolom, ha belülről is érzi magában az erőt, a nőiességének az egységét.
A nők szeretnek kényeztetve lenni. Jót tesz nekik, ha foglalkozhatnak magukkal és ha foglalkoznak velük, ha odafigyelnek rájuk. Azt gondolom, a feltöltő cselekvések, hobbik, különböző számunkra kedves kikapcsolódás mind a személyiségünket tölti, így a női mivoltunkat is engedi töltődni. Ezért szeretek én is szépségprogramokat csinálni magamnak. Egy kényeztető arckezelés, egy fodrászkodás, vagy akár egy közös kávézás, beszélgetés mind a nőiesség megélésének, a lazításnak, feltöltődésnek a részei.
Számomra a külső megjelenés éppoly fontos, mint a belső nőiesség megélése. A külső megjelenésemhez pedig hozzátartozik az, hogy olyan ruhákat veszek fel, amikben jól érzem magam és amiben nőnek érzem magamat. Szeretem a nőies kiegészítőket, a szemet gyönyörködtető, különleges részleteket magamon, így ha csak egy aprócska fülbevalóval is, vagy egy hangsúlyosabb medállal, karkötővel is, de a ZEMA ékszerek hozzájárulnak minden nap a nőiességem megéléséhez.
Kedvenc ékszerem a ZEMA-tól: arany bevonatú vastag karkötő és gömb medál és a Faragó „Ősz” kollekciója
Pappné Anikó
Zsindelyes
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák