TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek – 9.rész

A fehér egyszerűsége, mint a születésünk, az adottság – mondják tabula rasa – mely bennünk van, de a környezettel való együtthatásban válik azzá, ami. Tisztaság, egyfajta kontraszt, magát alárendelve ad lehetőséget a másiknak kiteljesedni, érvényesülni. A színeknek jelentősége van, ahogyan egy ékszernek is, amit felveszünk, ahogyan viseljük.
A ZEMA fehér színű kollekciója nemes egyszerűség, önmagában lehet csak egy kiegészítője ruhánknak, de tükrözheti a nyitottságot, befogadást az újra, a másra. Egyúttal lehetőséget adva, hogy ruhánk színei (netán a mi személyiségünk is) még jobban érvényesüljenek.
Életünket is meghatározza a környezet, együtt, egymással tükröződve, harmonizálva fejlődünk és így egyfajta új-teremtésben vagyunk mi nők. Kislányok, kik az életről álmodoznak, fiatal nők szerelmesen, csalódottan, párt találva, vagy egyedül a felnőtt szerepek művészi megvalósítójaként. Az évek múlásával sokféle úton járva mindannyian számtalan tapasztalattal, élménnyel, tudással telve fogadjuk női lényünk változásait. Harcolhatunk vagy bölcsen tudomásul vesszük, és megteremtjük minden életszakasz boldogságát, elégedettségét.
Nőnek lenni csodálatos dolog, de ehhez meg kell találni minden nap szépségét, felismerni a hétköznapi boldogságot, az apró-nagyobb ajándékot, amit ad az élet és amit adunk mi magunknak és a világnak. Persze a világ nem egy nagy habos torta, amiből mindenki mindig jó nagy szeletet kap, de ha meglátjuk a dolgok jó oldalát, a tanulságot, értéket, lehetőséget, akkor a legnehezebb helyzetből is találunk kiutat.
Mert a nap mindennap felkel, és minden másnap remény és esély! Milyenné tesszük, rajtunk is múlik. Lelkünket, testünket és persze a külsőnket is „öltöztessük” fel szépen. Tegyünk ünneppé a hétköznapokat is!
A ZEMA különleges kollekciói minden napra lehetőséget adnak arra, hogy ragyogjunk! Egy mosoly, alkalomhoz illó ruha és egy gyönyörű ékszer birtokában a siker garantált!
Pénzes Mariann
orvos
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák