TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek – 8.rész

A kiteljesedésről, meg az angyalierőkről a nő életében
A nő első csodája…
Amikor egy nő fiatal és megszeret egy férfit, azon felismerés birtokába jut, hogy nem érheti be mással, urambocsá kevesebbel, mint Ő. Tehát erőt és energiát nem kímélve próbálja magát olyan oldaláról megmutatni, ami alapján egy magára valamit adó férfi észhez kap és felfigyel a nőre, érdeklődővé válik és egyre kitartóbban kíváncsi lesz rá. Mert mi nők erre nagyonis képesek vagyunk! Mármint a kíváncsiság fenntartására és kitartásra, türelemre, ha céljainkat el akarjuk érni. No, nem valami rafinált, körmönfont, tudatos ármány ez, hanem maga a szerelem! A szerelem természete. Aztán már láthatatlan kezek szövik is az angyalfonalat és egy pár egymásra talál. Ha belegondolunk ez nem hétköznapi sztori, ez maga a csoda!
Amikor egy üzlet beindul….
Aztán jönnek a közös évek, az első közös fészek, az első diploma, az elő fizetés, sorban a gyerekek és a munkahelyek. Az élet pörög, ünnepek és hétköznapok váltják egymást. Egyvalami azonban álladó, a nő kigondol, tervez, végrehajt, megél és értékel. Önmagát értékeli! „Adtam-e elég örömet, figyelmet, harmóniát mindenkinek magamból? Megtettem-e mindent? Legközelebb majd még erre is figyelnem kell, csak el ne feledjem!”És aztán hosszú évek alatt láthatatlan módon csak osztja, osztja önmagát szerettei, barátai felé. Úgy és oly módon, ahogyan azt szeretnék tőle. Ahogyan elvárják szűkebb és tágabb környezetben. És ez a NŐ második csodája, amely évtizedekig képes töretlen erővel működni. Mitől képes erre a nő? Honnan pótolja önmagát? Azt hiszem, részünk van valamiféle áldásban, angyali támogatásban! :)
És amikor felkelnek a hegyek álmukból…
A NŐ hihetetlen sokszínű tevékenységre képes egyidőben. Míg gondolataiban a holnapot tervezi, a mában,a tegnap kigondoltakat valósítja meg, nem is akárhogyan! De ha már túl van a negyvenen, újabb csodát él meg. Látni kezdi önmagát. Önmagát, kívülről és belülről egyaránt. Képessé válik elismerni és szeretni önmagát. Amikor rangsorol, előrébb kerülnek saját vágyai, saját céljai és álmodozni is mer. És akkor újra kivirul és átalakítja életét. Nem szakít a jóval, de kiselejtezi amit kell. Talán amit nagyon régen kellett volna! Új hobbija lesz, sportolni kezd, formálja testét, írni vagy festeni kezd, beül a virtuális iskolapadba és digitális ismereteket tanul, bloggerkedik . Látjátok, milyen különleges vagyok, én ezekre is képes vagyok!
Ekkor szerintem saját jóságból épített magas hegy tetejére áll és átadja magát a napsütésnek! Az angyalok pedig mosolyognak!
Steli Juli
nő, feleség, anya, barát, pedagógus és
az angyalok kedveltje
Ui:      Ha szeretném a belső harmóniám a külvilág felé is megmutatni,mindig felveszem a ZEMA Angyalszárny medalionom, ettől  derűsebbnek, boldogabbnak érzem magam.Kedvenc viseletem még a ZEMA Minimál Finomporcelán kollekció , ami egyszerűségével újra és újra lenyűgőz.
Zárja be a
További ékszereink
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák