TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek – 7.rész

A tánc? Az Én vagyok!

A cím túl ambiciózusnak tűnhet, hiszen azt gondolhatod magadban, „Hogy meri ezt mondani, hiszen a tánc nem Ő, hanem Én vagyok?”. És ha így gondolod, akkor nagyon is megértjük egymást mi ketten, mert megadatott, hogy felismerjük önmagunkban: a tánc az élet ajándéka! A parketten mindannyian ugyanolyanok vagyunk: boldogok!

A tánc a női szerepem

A tánc nagyon egyedi élmény, mindenki választhat, melyik táncstílus  áll hozzá közel. A zene és a tánc kisgyerekkortól az élet szerves része, önkifejezés és egyben közösséghez és kultúrához tartozás. Mielőtt a gyerek beszélne, már énekel. Mielőtt írna, már rajzol. Ahogy feláll, már táncol. A latin világban nagyon érzelmes és szenvedélyes módon fejezik ki magukat az emberek a zenében és ezzel összepasszol a szenvedélyes táncuk. A nők szeretik dús idomaikat táncmozdulatokkal „megmutatni”, korukat és ráncaikat örömmel vállalják a fieszták során, mert az öröm, ami a tánccal jár, kortalan!

A tánc = öröm!

A tánc harminc éve szerves része az életemnek, hetente két vagy akár három alkalommal is járok táncolni, akkor is, ha fáradt vagyok, akkor is, ha kicsit beteg vagy rosszkedvű. Nem adom fel ha rossz hírt kapok, és ha valamiben kudarc ér. Ha megszólal a zene és rálépek a jól ismert parkettemre, hazataláltam. Ahogy egyre többet járok ezen az úton, úgy nő az önbizalmam és úgy hagyom magam mögött az élet búját és keserét. Táncolok és a hangulatom kifejezetten javul, rövid idő múlva már látok is, nem csak nézek egy-egy nehéz nap után, látom a táncos társakat, imádom hogy együtt vagyunk ismét és letörölhetetlen mosolyra húzódik a szám, szóval felülkerekedik az öröm! Nem az a lényeg, hogy ki táncol jobban, hanem az, hogy ki élvezi a táncot! Még soha nem volt úgy, hogy tánc után lehangolt legyek. Örömdrog!

A jó tánccipőről!

Azért kell néhány nélkülözhetetlen dolog az örömteli tánchoz. A partner is, persze! :)  Ugyanaz a férfi harminc éve a partnerem a táncban, és áldás, hogy vezetjük, követjük egymást az életben is. Úgy tűnik életre szóló tangó a miénk. De minden „örömtáncosnak” megvannak a saját szép történetei és tapasztalatai a partnereiről.

Most én inkább a jó tánccipőről beszélnék. A jó tánccipő olyan a nő számára, mint a szeretett ékszered, ami nekem a ZEMA Sárközi Kollekció. Kiemeli a szépségedet, előnyös helyzetbe hoz, de nem tolakszik. A színe és formája illeszkedik az ízlésedhez, az önkifejezésed fontos eszköze. Kényelmesen mozogsz benne, komfortos a viselete,  növeli a biztonságérzetedet. Segíti elérni a vágyott örömöt, már az is közelvisz hozzá, ha felveheted!

Mindenképp kell egy szép  tánccipő és mellé egy gyönyörű ékszer! Sok-sok örömöt hölgyeim!

K. Andi
gyógypedagógus
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák