TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek – 6.rész

Talán nőként nem is olyan könnyű eleget tenni felkérésnek, hogy írjak a saját nememről.
Az elmúlt kb. 50 év alatt sokat változott a nők szerepe a társadalomban , mondhatni  „ a nők úgy törnek fel , mint  az olaj, az élet szinte  minden területén jelen vannak ,kevés azon terület, amit  ma már  csak férfiak töltenek be.
A mai nőre jellemző a sok színűség, több féle lelkületűek vagyunk, amit sok féle tényező kiválthat, függhet milyen beállítottságúak, hogy a férfias vagy nőies énünk a dominánsabb, milyen nyomás terhelés ér minket a minden napokban.
De mitől vagyunk mégis nők?
Talán a titok egyediségükben rejlik, ahogy a nőiességünket formáljuk meg, a környezetünk számára.
Számomra fontos a belső  kisugárzás,  ami mélyen belülről jön , az az üzenet a külvilág felé, ami alapján benyomást váltunk ki az emberekből .
Audrey Hepburn angol – holland származású, volt Oscar díjas színésznő írta,  ”..Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.”
A belső mellett én mégis fontosnak tartom az igényes külső megjelenést, a saját karakter megformálását, egyediségünk kialakítását.
Ebben segít számomra ZEMA egyedi ékszerei, ami minden nő saját egyéniségét segít kihangsúlyozni.
Több kedvencem is van palettáról, de talán egy, aminek a művészete is megragadott, mint nőt, ez Szinyei-Merse Pál Lilaruhás nő alkotását ábrázoló  Szinyei-kollekció. /Limitált-kollekció/
Ildikó
Értékesítő és Életmód Tanácsadó
Zárja be a
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák