TÖKÉLETES NŐ-vagy minek nevezzelek – 1. rész

Milyen a TÖKÉLETES NŐ?
Kutathatjuk, de értelmetlen próbálkozás. Ezer állítás és ezer cáfolat. Szokások, vallások, égtájak, és még megannyi szempont, melyek merőben más eszményképet vetítenek elénk. Hogy a letűnt korokban milyenek lehettek a Hölgyek, arról mindenkinek csak sejtése lehet korabeli rajzokból és írásokból. Ami bizonyos, hogy egészen mások, mint manapság.
A mai NŐ színes személyiség, aki képes mindig olyan szerepben tündökölni, amilyet az éppen aktuális ÉLEThelyzet megkövetel. Az iskolában jó szülő, éjjel-nappal jó anya, szuper szakács és házvezetőnő, titkárnő és persze a legjobb társ és a legjobb feleség. Ritkább esetben van ideje arra, hogy jó barátnője legyen nőtársának és remélhetőleg van elég ideje, hogy jó gyermeke legyen idősebb szüleinek. Természetesen, e-mellett, saját munkájában- a napi 8 órában – is a legjobb teljesítményt nyújtja.
Ennek ellenére vagy éppen ezért: NŐNEK LENNI JÓ.
Miért is? Mert szépek vagyunk (szebbik nem). Edzőterembe, futni járhatunk, masszírozzák a bőrünket, hogy sokáig fiatal maradjon…Csodálatos ruhákat és ékszereket hordhatunk.
A ZEMA mellettünk áll, segít abban, hogy az outfit-ünk mindig tökéletes – vagy legalábbis ahhoz közeli- legyen. Közvetíti a letisztult eleganciát, amiben minden nőtársunk, kortól függetlenül, felfedezheti és kifelyezheti egyéniségét. A ZEMA porcelán ékszere olyan, mint maga a NŐ – éppen annyira egyszerű, mint amennyire összetett. De, ami biztos: minden Nő kicsit megtalálhatja benne önmagát. Hamarosan NŐNAP. Emiatt több figyelem fordul ránk, nőkre. Olyan, amire mindig is vágynánk.
Kaphatunk szép ZEMA ékszereket, amin a gyönyörű virágok soha nem hervadnak el.
A ZEMA Cafe az 1. heti blog-sorozatához olyan hölgyeket  (a szó konkrét és legszebb értelmében) kért fel ( nem mellesleg a barátnőimnek mondhatom mindannyiukat :) ), hogy osszák meg velünk értékes gondolataikat, akik saját életükben vagy munkájukban, elismert, kimagasló teljesítményt nyújtanak.
Ezzel inspirálva mindnyájunkat a pozitív, előremutató és szeretetteljes közegünk megteremtéséhez.
Papp Erzsébet- Designer ZEMA
Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák