Új kollekció bemutatója, ŐSERŐ és Nyári szimfónia kollekciók a Vajdahunyad Várában

Zenére komponált ékszerek

Sztárokkal debütált a magyar ékszermárka legújabb kollekciója

Egyedi tervezésű, eklektikus darabokból, hungarikumokból és sztárvendégekből az idén sem volt hiány a ZEMA eseménydús rendezvényén, amely mesébe illő környezetben, a Vajdahunyad Várában került megrendezésre.

Az „Identitás & Image” címet viselő est folyamán a népszerű ékszermárka saját tervezésű és kivitelezésű kollekcióinak legújabb darabjaival ismerkedhetett meg a közönség, amelyeknek sajátos célja származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és tovább adása a jelenkor generációjának.

Az ékszerház koncepciója a tradíció iránti elkötelezettség mellett a művészetre és a kultúrára is kiterjed, ami a mostani műalkotásokban is megmutatkozott.  A 2018-as tavaszi-nyári kollekció sokféle darabot kínál a szolidan nőiestől az egészen impozánsig, így mindenki találhat magának való ékszert a márkánál. A jól ismert klasszikus és tradicionális ékszercsodák megújuló darabjai mellett, két teljesen új kollekcióval az ŐSERŐ, illetve a Liszt Ferenc, Kodály Zoltán és Bartók Béla ihlette Nyári Szimfónia fantázianévre keresztelt zenei gyűjtemény alkotásaival is megismerkedhettünk.

A kultúra és a hagyományok fenntartásának pártfogójaként a népi motívumok sem hiányozhattak a márka bemutatójáról. A tradicionális kollekció színesedő termékpalettájának legújabb darabjai között székely írásos, palóc, illetve sárközi ornamentumokkal találkozhattunk.

A magyar értékeket oltalmazó brand eseményén hagyományszerűen hazai hírességek is tiszteletüket tették, életre keltve az ékszerkollekciók tulajdonságait. A kifutó sztárjai voltak: Bényi Ildikó, dr. Salgó Adrien, György-Horváth Zsuzsa, Keresztes Ildikó, Koltay Anna, Kovács Katalin, Krizsó Szilvia, Laky Zsuzsi, Tallós Rita és Vincze Lilla

A bemutatott ékszereket Csisztu Zsuzsa, a ZEMA nagykövete és bemutatóinak állandó háziasszonya konferálta fel.

A márka karácsonykor tervezi a következő kollekció a bemutatóját. Azonban az ékszerek szerelmesei a ZEMA budapesti show-roomban és itt a webáruházában is kedvükre szemezgethetnek a különlegesebbnél különlegesebb darabok közül.

Éld át a ZEMA életérzést, légy részese te is a varázslatos ZEMA bemutatónak!
https://www.youtube.com/watch?v=Gz5xxNRBQ1E

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák