Sztárok és mesés ékszerek…

 

Fergeteges bulit csapott a ZEMA a Párisi Galériában dec. 03-án. Hazai sztárok mutatták be a ZEMA porcelán-ékszerkollekcióit.

_MG_8337_

Gubás Gabin remekül mutatott a ‘Red Lotus’ kollekció.

Tallós Rita kedvence az ‘Aero’ medál és fülbevaló, míg Tóth Verát – aki zseniális hangjából adott ízelítőt a közönségnek – a ‘Platina’ kollekció fogta meg leginkább.

_MG_8445_

Kovács Katalin, kajakkirálynőnek, a kék szín a kedvence, így az ő általa viselt ékszerek közül a “Cobalt” kollekciót kedvelte míg .

_MG_8274_

Barabás Éva megjelenéséhez különösen jól állt a “Pur-Pur” szecesszió garnitúra,

_MG_8305_

Vass Dórának az “Infinity” medál és karkötő. Tóth Dávid – Vass Dóra párja – pedig remek férfi manökennek bizonyult az est folyamán.


Az est felszabadult, vidám hangulatban telt, mind az ékszereket bemutató hírességek, mind a közönségük egy kellemes estét tölthetett patinás környezetben, patinás ékszerek között. Nem véletlen tehát a márka szlogenje: “Egy jó nap titka: ZEMA”.

 

ZEMA ékszermárka fantasztikus bemutatóján, nem kis szerepe volt a műsorvezetőnek – Csisztu Zsuzsának -, aki egyben a ZEMA nagykövete is. Az est háziasszonyaként rendkívül otthonosan mozgott nemcsak a kifutón, de az esemény koordinálásában is nagy szerepet játszott.

_MG_8432_

Reméljük 2014-ben is újabb ZEMA-ékszerkollekciókkal tudjuk meglepni a szép ékszerek és a kézműves munka szerelmeseit.”

 

 

 

Forrás :

http://www.voilamode.hu/2013/12/zema-finomporcelan-termekcsalad-divatbemutato/

Zárja be a Kosaram
Zárja be a Kívánságlista
Close Recently Viewed
Zárja be a
Kategóriák